Jetoni shëndetshëm me Yoga! Yoga është një praktikë e mendjes dhe trupit. Praktikat e ndryshme të yogës kombinojnë qëndrimet fizike, teknikat e frymëmarrjes dhe meditimin ose relaksimin. Bashkohu dhe ti me Elisbeta Balance për një shëndet më të mirë mendor dhe fizik.

A JENI GATI PËR KËTË STIL TË RI JETESE ME ELISABETA BALANCE?

Zbuloni Shërbimet

Elisabeta poze joga

A JENI GATI PËR KËTË STIL TË RI JETESE ME ELISABETA BALANCE?

Paketat - Gift Cards ~ Dhurata Perfekte!

PorosiSni paketën e preferuar për veten ose miqtë tuaj!

NJIHUNI ME INSTRUKTOREN TUAJ

Kush është Elisabeta?

Jam diplomuar si psikologe në vitin 2005. Jam specailizuar si Psikoterapiste Pozitive në vitin 2012. Kam ushtruar profesionin në institucione shtetërore (gjykatë & shkollë me aftësi të veçanta) dhe private (pedagoge në universitet privat). Jam çertifikuar ndërkombëtarisht si instruktore e Yogës së trupit dhe yogës së fytyrës. Gjithashtu jam certifikuar si praktikante e Ayurvedes (shkenca e jetës, sistemi i parë shëndetësor holistik, 5000 vjeçar).

Misioni im është ti ndërgjegjësoj njerëzit për një stil jetese të shëndetshëm dhe balancë midis mendjes, trupit dhe shpirtit. Kjo do të ndihmojë në mirëqenie të përgjithshme mendore dhe fizike gjithashtu në krijimin e raporteve të shëndetshme në familje, në punë dhe në komunitet.
Duaje Vetveten
Balanco Mendjen
Balanco Mendjen
Balanco Trupin
Balanco Trupin
Balanco Shpirtin
Balanco Shpirtin

Përfitimet e Face Yoga

FACE YOGA NDIHMON NË PARANDALIMIN E:

Rrudhat e ballit

Rrudhat e ballit

Mjekra e dyfishte

Mjekrën e dyfishtë

Rrudhat e qafës

Rrudhat e qafës

Rrudhat nasolabiale

Rrudhat nasolabiale

Qeskat nën sy

Qeskat nën sy

Enjtjen e fytyrës

Enjtjen e fytyrës

Qepallat e rëna

Qepallat e rëna

Rrudhat e ballit

Varja e lëkurës

Mollzat e rëna

Mollzat e rëna

Meditimi

Stresit

Shërbimet & Produkte Fizike

A JENI GATI PËR KËTË STIL TË RI JETESE ME ELISABETA BALANCE?

>